...

Fakültemiz İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı üyelerinden Doç. Dr. Cem Can ve Doç. Dr. Jülide İnözü’nün A.B. Erasmus Plus projeleri kapsamında yürüttükleri “Kiitos” ortaklar toplantısı dört ülkeden 13 katılımcı ile 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleşti.

Proje Başlığı:

Kiitos@21stCenturyPreschools

An integrated pedagogical approach to promote 21st century skills and a second language learning in Childhood Education

Proje No:

ERASMUS PLUS KA2- N.º 2015-1-PT01-KA201-013122

Proje Tanıtımı:

Kiitos@21st Century Preschools - Çocuklara Yabancı Dil Öğretimi Projesi okul öncesi dönemde çocuklara yabancı dil olarak İngilizcenin öğretimi alanında farklı bir yaklaşım sunarak hedef yaş grubu öğrencilerinin hem dil öğrenimi hem de kişisel gelişim sürecinde onlara katkıda bulunacak yeni yöntemlerin uluslar arası ortaklık ve tecrübe paylaşımı yoluyla geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Proje Çıktıları:

O1 – “Kiitos@21st Century Preschools” -  Kullanıcı Rehber Kitabı

O2/ O3 - “Kiitos@21st Century Preschools” – Materyal ve Kaynaklar

O4 – “Kiitos@21st Century Preschools” - Erken yaşta dil edinimi ve gelişimi hakkında kapsamlı alan araştırma raporu ve bütünleştirilmiş yaklaşım modeli sunumu

O5 - Kiitos@21st Century Preschool – Eğitim Modülü

Proje Ortakları

Ponte de Sor Municipality, Portekiz

Audiation Institute, Italya

Çukurova University, Turkiye

Malopolska Wyzsza School of Economics, Tarnow (MWSE),  Polonya

Instituto Politécnico de Portalegre (IPP), Portekiz

Associação Portuguesa de Professores de Inglês (APPI), Portekiz